Mind a(z) 5 találat megjelenítve

 • Maxifleece

  Átteleltető zsák

  Tökéletes védelem a törékeny, érzékeny növények és cserjék számára a hideg, a szél és jégeső ellen. Előnye, hogy a lent vízszintesen két irányba illetve felfelé nyíló cipzár segítségével könnyen és gyorsan megöntözhetjük a növényeinket. A növény aljánál behúzóval rögzíthetjük méretre.

  ​​Méret: 1 x 2 m

  JELLEMZŐK:
  2 az 1-ben termék: két különböző vastagságú nem szőtt textíliából áll: 60 g-os a felső része és 80 g-os az alsó része. Súlya: 60 +80 g/m² , Anyaga: polipropilén, UV stabil, légáteresztő, hőtartó.

 • Maxizip

  Cipzáros átteleltető zsák
  A tél közeledtével fontos, hogy felkészüljünk a havazásra és a fagyra, mely károsíthatja értékes növényeinket. Használja ezt a kiváló téli átteleltető szövetet, mely megtartja az alatta felgyülemlett hőt, fény és légáteresztő, valamit a kényelmesebb felhelyezés és öntözés érdekében cipzárral és behúzóval ellátott.
  JELLEMZŐK

  – Anyaga: PP (polipropilén) – Színe: fehér – Mérete: Ø0,5 x 2 m – Súlya: 100 g/m² – Rajta található kiegészítők: cipzár és behúzó zsinór – UV álló: igen – Fontos kiemelni, hogy átteleltető takaróink a fagyérzékeny növényeket kifagyás ellen nem védik. – Javasolt a szövettakarót időről-időre ellenőrizni, és ezzel egy időben egy kicsit szellőztetni is. A rothadás megakadályozása érdekében győződjünk meg arról, hogy a szövet nem tapad-e rá túlzottan a növényekre.

 • Nort natureroll 1×10 m

 • Ouatex

  Dupla vastagságú átteleltető takaró
  Tökéletes védelem a törékeny, érzékeny növények és cserjék számára a hideg, a szél és jégeső ellen. A hagyományos átteleltetőkkel ellentétben ez a kettős vastagságú takaró még koncentráltabb védelmet biztosít növényei számára.

  JELLEMZŐK:
  Átteleltető takaró, amelyeknél fontos kiemelni, hogy a fagyérzékeny növényeket kifagyás ellen nem védik. Anyaga: nem szőtt textília PP, UV álló, így a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll, súlya: 50 g/m², fehér színű.

  JELLEMZŐK

  – Anyaga: Felső rétege 30 g-os PP nem szőtt textil, bélése 55 g-os poliészter szövet.
  – Színe: zöld-fehér
  – Mérete: 1×10 m
  – Súlya: Súlya: 85 g/m²
  – UV álló: igen
  – Fontos kiemelni, hogy az átteleltető takaróink a fagyérzékeny növényeket kifagyás ellen nem védik.
  – Javasolt a szövettakarót időről-időre ellenőrizni, és ezzel egy időben egy kicsit szellőztetni is. A rothadás megakadályozása érdekében győződjünk meg arról, hogy a szövet nem tapad-e rá túlzottan a növényekre.

 • Wintertex 50

  Fagykár elleni textília

  A Wintertex 50 segítségével megvédheti növényeit a megfagyástól. Praktikus, több formában használható, szinte minden típusú növény számára megfelelő.
  Védi a növényeket a hidegtől és a széltől. Átereszti a vizet és a levegőt. Jó hőszigetelő. Könnyű ráhelyezni a növényre.

  Méret: 1,6 m x 5 m

  JELLEMZŐK:
  Nem szőtt textília növények fagykár elleni védelmére. Anyaga: PP (polipropilén), fehér színű, súlya: 50 g/m², ellenáll az UV sugárzásnak